Wij, bezorgde omwonenden, willen met deze website, flyers, petitie, contacten met gemeenteraadsleden en pers, voldoende steun verzamelen om de voorkeurskeuze van B&W voor het spoortracé ongedaan te maken.

Volg de ontwikkelingen op deze website.

Inmiddels hebben alle raadsleden van de gemeente Apeldoorn en Epe van ons een mail ontvangen.
Wij hopen allemaal dat ze de fiets pakken en gaan kijken naar dit mooie fietspad met al z'n prachtige struiken, bomen, doorkijkjes, bruggen, watervallen, trapjes etc. Dit is
 een stukje natuur waar veel mensen in Apeldoorn ontzettend van genieten vooral met deze mooie dagen, het voorjaar. Het gaan en komen van veel soorten vogels, padden, dassen etc. Wandelaars, toeristische fietsers, mensen in rolstoelen met hun verzorgers, paardenliefhebbers. Stuk voor stuk mensen die dit in onze beleving niet graag afgebroken zien worden. Want met de fietssnelroute in het vooruitzicht kunnen zij het fietspad niet meer gebruiken. Wij hopen dat als de raadsleden hierover moeten stemmen, zij eerst de moeite nemen om van dit prachtige fietspad met al z'n natuur te gaan genieten.... En dan tot de conclusie komen dat dit absoluut niet geruïneerd mag worden.


Houd Wenum Groen